top of page

FOTOALBUM 

Een album met foto's van het afscheid helpt je om te blijven praten over jouw overleden dierbare. Een album pak je er makkelijk bij en zorgt ervoor dat de foto's niet verloren gaan.  Daarom lever ik altijd een album bij de reportage.  Het album wordt door mij opgemaakt en heeft een formaat van 30x20 cm, incl 30 pagina's met plaats voor 80-90 foto's. Het album wordt geleverd met een bijpassende bewaarbox, welke helemaal past bij de uitstraling van het album. Bij het album en bewaarbox ontvang je ook een USB stick met daarop de bewerkte digitale bestanden in hoge resolutie. Deze usb stick kan wordne opgeborgen in de bewaarbox.

EEN PRACHTIG ALBUM ZORGT ERVOOR DAT DE FOTO"S NIET VERLOREN GAAN

Indien je liever een ander formaat album wilt, een extra album of meer pagina's in het album wil opnemen, dan is dit mogelijk tegen een meerprijs

549A1051-2 kopiëren.jpg

mijn moeder en ik

HET VERHAAL ACHTER HET LOGO

Met Ineke Flokstra Afscheidsfotografie sla ik een nieuwe weg in en leg ik de focus op het vastleggen van het afscheid en herinneringen. Bij deze nieuwe weg hoort natuurlijk ook een nieuw logo. 

Ik wilde graag dat mijn logo mijn verhaal zou vertellen, en een persoonlijke betekenis heeft. Want .. mijn verhaal, mijn ervaring met het afscheid nemen van een dierbare, is tenslotte mijn drijfveer geweest om afscheidsfotograaf te worden.  Mijn logo is een lelie, maar als je goed kijkt kan je er ook een vlinder in zien. De lelie staat voor die ene lelie bij mijn ouders in de vijver, die tot bloei kwam, in de ochtend, nadat mijn moeder was overleden.  Op het moment dat we definitief afscheid gingen nemen van mijn moeder, en we haar uit haar huis droegen, kwam er een klein, wit vlindertje voorbij fladderen. Deze twee symbolen, de lelie en de vlinder, vertellen dus het verhaal, mijn verhaal, over het afscheid nemen.

handgeschreven naam Ineke.png
bottom of page