top of page
Vignet los_edited.png

Afscheidsfotografie

De dagen rondom een afscheid gaan vaak aan je voorbij, er komt veel op je af. Het is onmogelijk de dagen bewust te beleven, laat staan de details op te kunnen merken. Dit is waarbij ik kan helpen: blijvende en dierbare herinneringen discreet en respectvol in beeld brengen. De emoties, zo puur en echt,  zoals een hand op een schouder, een liefdevolle knuffel, een gebaar, of die ene glimlach van herkenning, zijn het waard om vast te leggen. Je zult mijn aanwezigheid nauwelijks merken. Ik ben aanwezig op de juiste momenten en op de achtergrond wanneer meer gepast. Ik laat gebeuren wat er gebeurt, breng het hele verhaal onopvallend, kundig en volledig in beeld voor jou. De foto's geven troost en steun, kunnen bijdragen in de verwerking van het verlies en zorgen dat je niet alleen verdrietige herinneringen hebt aan een afscheid. Wanneer je er behoefte aan hebt, op het moment dat jij er aan toe bent, kan je nog eens terugkijken op deze dag. 

Details zoals een hand op een schouder, een liefdevolle knuffel, een gebaar, of die ene glimlach van herkenning, leg ik onopvallend vast.

DE TARIEVEN

  • Tot 3 uren fotografie

  • Professionele nabewerking van de beelden

  • Alle digitale beelden op USB

  • Luxe foto album met bewaarbox, in het formaat 30x20, incl. 30 pagina's met beelden van het afscheid

  • Incl. reiskosten*

 

Optioneel:

  • Extra uren fotografie

  • Foto album op maat (offertebasis)

  • Extra album

  • Videocompilatie met muziek van de dienst op een mooie videokaart

​​

€ 749,00

Afhankelijk van de wensen kan het pakket worden ingevuld of worden uitgebreid. In overleg met jou en/of samen met de uitvaartverzorg(st)er kan ik een offerte op maat maken en probeer ik jouw wensen zo goed mogelijk te vertalen in een respectvolle, intieme fotoserie met veel gevoel voor detail en sfeer. Het is mogelijk dat de uitvaartverzekering de kosten voor een afscheidsreportage vergoedt. Jouw uitvaartverzorg(st)er of verzekeringsadviseur kan je hierover informeren.

 

*Reiskosten zijn inbegrepen tot een reisafstand met een maximum van 30 km vanaf postcode 9422KB.  Daarboven hanteer ik een reiskosten vergoeding van

€ 0,35 ct. per gereden km.

Vignet los_edited.png
Afscheidsfotografie_homepage afscheidsfotografie (5).jpg
Afscheidsfotografie_homepage afscheidsfotografie (7).jpg
Afscheidsfotografie_homepage afscheidsfotografie (14).jpg

Heb je een vraag?
Neem contact op

Bedankt voor je bericht! Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op!

Je kunt mij natuurlijk ook bellen of mailen:

Heb je met spoed een afscheidsfotograaf nodig, neem dan telefonisch contact met mij op

bottom of page